Toegankelijkheid

Skip to main content

Steun NAH forum Almere

Draag jij ons een warm hart toe en wil je ons financieel steunen met een donatie? Dit waarderen wij enorm! Groot of klein, elke bijdrage helpt ons om mensen met NAH en hun gezinsleden nog beter te kunnen ondersteunen.

Je kan de donatie overmaken op:
Rekeningnummer: NL90 ABNA 0824269438

Speciaal schenken

Als je een groot bedrag wilt schenken, kan dit op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door middel van een notariële schenking, een nalatenschap of door het oprichten van een eigen fonds. Naast het feit dat je op deze manier voor ons van grote waarde kunt zijn, kan dit ook voor jezelf (belasting)voordelen hebben. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Nalatenschap NAH Forum Almere

Wil je ook in de toekomst ons ondersteunen, dan kun je ervoor kiezen om ons een bedrag na te laten ná je leven. We begrijpen dat het lastig is om na te denken over het moment dat je er niet meer bent. Maar wanneer je besluit dit wel te doen, kun je na je overlijden van grote betekenis zijn voor anderen. 

Twee manieren

Wil je een bedrag nalaten aan ons? Dat waarderen wij enorm. Er zijn twee manieren om dit te doen. Je kunt NAH Forum Almere opnemen als (mede-)erfgenaam om zo een vast percentage van jouw erfenis aan ons te schenken. De andere mogelijkheid is om een legaat op te nemen in jouw testament. Met een legaat kun je een bedrag aan ons schenken zonder dat je ons hoeft te benoemen als erfgenaam.

Periodiek schenken

Wat is een periodieke schenking?

Een periodieke schenking leg je vast voor minimaal 5 jaar. Het grote voordeel voor jou als donateur: jouw gift is aftrekbaar van de belasting, ongeacht de hoogte van het bedrag. Hoe groot het belastingvoordeel is hangt af van de belastingschijf waarin je valt. Ons voordeel: wij hebben de garantie dat wij minimaal 5 jaar op jouw ondersteuning mogen rekenen.

Voorwaarden periodieke gift

Aan welke voorwaarden een periodieke gift precies moet voldoen om in aanmerking te komen voor aftrek in jouw aangifte inkomstenbelasting, is te lezen op www.belastingdienst.nl/giften(externe link).

Wat moet je doen?

Download de betreffende overeenkomst periodiek schenken via de knopen rechts. Vul deze overeenkomst in en stuur deze naar:

NAH Forum Almere
Wagenmakerbaan 51
1315 BC Almere

Je kan de overeenkomst ook scannen en sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vervolgens vullen wij de overeenkomst verder in en sturen deze zo spoedig mogelijk naar je terug. Bewaarde ingevulde overeenkomst goed. Deze kan je gebruiken bij de jaarlijkse belastingaangifte voor de aftrek van de door jou gedane donatie.

Schenken in Natura

Naast financiële steun, zijn wij ook het gehele jaar op zoek naar specifieke producten of diensten. Ben jij, of ken jij iemand, die ons kan helpen aan producten, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Andere aanbiedingen zijn uiteraard ook altijd welkom. Alvast bedankt! 

  • Laptops voor onze medewerkers
  • Voice recorders te gebruiken bij de interviews en keukentafelgesprekken
  • Printer en print papier
  • Muziekinstallatie voor music 4 brains

Download

Aangifte formulieren belastingdienst